اخذ اقامت استرالیا پس از تحصیل

اقامت استرالیا :فارغ التحصیلان پس از یک دوره ۲ ساله در استرالیا می توانند به مدت ۱۸ ماه ویزای کار دریافت نمایند. همچنین در طول این مدت با تکمیل کردن امتیازات خود در اداره مهاجرت استرالیا می توانند اقامت دایم خود را نیز اخذ نمایند.تحصیل در استرالیا

برای ارزیابی مدارک و مشاوره رایگان همین الان اقدام نمایید!

دانشگاه تاسمانیا
تجربیات تحصیل در استرالیا
دانشگاه تاسمانیا