اقامت دايم پس از تحصیل در کانادا

اقامت دايم پس از تحصیل در کانادا:یکی از دلایل مهم ادامه تحصیل در کانادا برای دانشجویان ، شرایط مناسب اخذ اقامت پس از تحصیل می باشد.گرفتن ویزای کار از ۱ تا ۳ سال در ایالت های مختلف دانشجویان را جهت ادامه تحصیل هر چه بیشتر ترغیب می کند. متقاضیان می توانند از طریق اکسپرس اینتری برای ویزای دايم درخواست دهند. سیستم اکسپرس اینتری از طریق برنامه های تجربه کانادایی CEC ، برنامه نیروی متخصص فدرال FSWC و برنامه نیروی فنی و حرفه ای FSTC اقدام نمایید.
بطور معمول دانشجویان میتوانند پس از فارغ التحصیلی و از یک سال سابقه کار به عنوان نیروی ماهر در کانادا واجد شرایط برنامه CEC شوند.

برای ارزیابی مدارک و مشاوره رایگان همین الان اقدام نمایید!

برخی از کالج‌های کبک
کالج ITD
تحصیل در کانادا با دیپلم
کالج دواسون