برچسب ها

تماس با ما

تهران – خیابان گاندی جنوبی – خیابان ۲۱ ام

پلاک ۱۱ واحد ۴

Tel : +98 21 8608 0112

Tel : +98 21 8608 0126

Mob : +98 912 5393752

اقامت دايم پس از تحصیل:
یکی از دلایل مهم ادامه تحصیل در کشور کانادا برای دانشجویان ، شرایط مناسب اخذ اقامت پس از تحصیل می باشد.گرفتن ویزای کار از ۱ تا ۳ سال در ایالت های مختلف دانشجویان را جهت ادامه تحصیل هر چه بیشتر ترغیب می کند. متقاضیان می توانند از طریق اکسپرس اینتری برای ویزای دايم درخواست دهند. سیستم اکسپرس اینتری از طریق برنامه های تجربه کانادایی CEC ، برنامه نیروی متخصص فدرال FSWC و برنامه نیروی فنی و حرفه ای FSTC اقدام نمایید.
بطور معمول دانشجویان میتوانند پس از فارغ التحصیلی و از یک سال سابقه کار به عنوان نیروی ماهر در کانادا واجد شرایط برنامه CEC شوند.

برای ارزیابی مدارک و مشاوره رایگان همین الان اقدام نمایید!

دانشگاه اوتاوا
شهر اتاوا (ottawa)