ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی :برای گرفتن ویزای توریستی کانادا می توانید با داشتن دعوتنامه معتبر و آماده کردن مدارک لازم اقدام فرمایید. در حال حاضر انگشت نگاری برای سفارت کانادا در یکی از کشورهای امارات و ترکیه انجام میشود.
مدت زمان اخذ ویزا معمولاً ازتاریخ انگشت نگاری تا چندین ماه به طول می انجامد.

تحصیل در کانادا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی

 
– اصل پاسپورت متقاضی با حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه کلیه پاسپورت های قدیمی
– دو قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ با زمینه رنگی سفید
– ترجمه شناسنامه و سند ازدواج
– تکمیل فرمهای سفارت
– اسناد ملکی، مدارک شغلی
– نامه بانکی (تمکن مالی به همراه پرینت ۶ماهه )
– دعوت نامه
* کلیه مدارک به زبان نگلیسی ترجمه شوند و ترجیحاً به تأیید دادگستری برسند.*

برای ارزیابی مدارک و مشاوره رایگان همین الان اقدام نمایید!

کالج های تورنتو
کالج های تورنتو
کالج های تورنتو
برخی از کالج‌های کبک