برچسب ها

تماس با ما

تهران – خیابان گاندی جنوبی – خیابان ۲۱ ام

پلاک ۱۱ واحد ۴

Tel : +98 21 8608 0112

Tel : +98 21 8608 0126

Mob : +98 912 5393752

*** ویزای توریستی کانادا:
برای گرفتن ویزای توریستی کانادا می توانید با داشتن دعوتنامه معتبر و آماده کردن مدارک لازم اقدام فرمایید. در حال حاضر انگشت نگاری برای سفارت کانادا در یکی از کشورهای امارات و ترکیه انجام میشود.
مدت زمان اخذ ویزا معمولاً ازتاریخ انگشت نگاری تا چندین ماه به طول می انجامد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی:
– اصل پاسپورت متقاضی با حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه کلیه پاسپورت های قدیمی
– دو قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ با زمینه رنگی سفید
– ترجمه شناسنامه و سند ازدواج
– تکمیل فرمهای سفارت
– اسناد ملکی، مدارک شغلی
– نامه بانکی (تمکن مالی به همراه پرینت ۶ماهه )
– دعوت نامه
* کلیه مدارک به زبان نگلیسی ترجمه شوند و ترجیحاً به تأیید دادگستری برسند.*

برای ارزیابی مدارک و مشاوره رایگان همین الان اقدام نمایید!

دانشگاه اوتاوا
شهر اتاوا (ottawa)